+ MENY

Kontakt

Du är varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller för att beställa tid för undersökning/behandling. Alla bokningar sker per telefon. För bokningar når du oss på telefon  031-42 62 00, våra telefontider är:

  • Mån, Tis och Tors – 08.00-15.00

Vår tandläkarmottagning ligger på besöksadress:

  • Första Långgatan 4,
  • 413 03 Göteborg

Om Tandvårdsrädda patienter

Hos oss är tandvårdsrädda patienter extra välkomna. Vi jobbar med dig som är tandvårdsrädd i den takt som passar dig så att du känner att du har kontroll under behandlingen. Vi informerar om varje steg och tar det i den takt som passar dig. Kontakta oss gärna för att boka en undersökning och berätta gärna innan att du är tandvårdsrädd.

Så hittar du till oss

Vår mottagning ligger nära Järntorget i centrala Göteborg. Hit är det lätt att ta sig både med buss och med spårvagn (bland annat spårvagn 3, 9, 11 och 1). Det finns också bra parkeringsmöjligheter. Se kartan nedan för att få en bra överblick över var vår mottagning ligger.

Mottagningen ligger väldigt bra till för dig som bor eller arbetar runt Haga, järntorget, Linnégatan och Linnestaden. Eftersom mottagningen ligger precis i knutpunkten (järntoget) mellan dessa stadsdelar så går det snabbt och smidigt att ta sig till oss.

Visa större karta