Tandläkare Farzini

Tandvård Järntorget

Om oss

Tandläkare Farzini finns i fräscha lokaler i centrala Göteborg, i närheten av Järntorget. Vår mottagning är totaldigitaliserad och utrustad med den senaste tekniken. Vid våra undersökningar använder vi oss av prismaglasögon/luppar för att utföra behandlingen med maximal noggrannhet.

Vår vision är att du som patient ska känna dig trygg och få behandling och tandvård av högsta möjliga kvalitet. Varmt välkommen att besöka oss när du behöver en tandläkare i Göteborg centrum.

Vi som jobbar här

Roya Farzini, Leg. Tandläkare

Jag blev utexaminerad från Umeå Universitet december 2004. Arbetade inom Folktandvården i Västra Götalandsregionen innan jag i augusti 2009 tog över mottagningen på Första Långgatan 4. Jag är medlem i Sveriges Tandläkarförbund. Genom att kontinuerligt delta i nya kurser om den senaste utvecklingen inom tandvård, uppdaterar jag mina kunskaper fortlöpande.

Jag beskrivs av mina patienter som noggrann, omtänksam och lyhörd. Min strävan är att utföra arbetet med hög kvalitet och min önskan är att mina patienter skall uppnå bästa möjliga tandhälsa.

Tandsköterska Göteborg centrum

Nahid Alavy, Leg. Tandhygienist och Tandsköterska

Jag blev utexaminerad från Göteborgs Universitet 2006. Här på mottagningen arbetar jag både som tandhygienist och tandsköterska. Detta ger mig variation i arbetet. Jag stortrivs i mötet med mina patienter och ser fram emot att få hjälpa dig.

Vi finns här för dig med tandläkarskräck

Hos oss är tandvårdsrädda patienter extra välkomna. Vi jobbar med dig som är tandvårdsrädd i den takt som passar dig så att du känner att du har kontroll under behandlingen. Vi informerar om varje steg och tar det i den takt som passar dig. Kontakta oss gärna för att boka en undersökning och berätta gärna innan att du är tandvårdsrädd.

Tandläkare Göteborg centrum