Tandläkare Farzini

Om oss

Tandläkare Farzini finns i fräscha lokaler på Första Långgatan 4, vid Järntorget / Linnéstaden / Linnégatan / Haga i centrala Göteborg. Mottagningen är totaldigitaliserad och utrustad med den senaste tekniken såsom digitalröntgen. Vi använder prismaglasögon/luppar för att utföra behandlingen med maximal noggrannhet.

Vi erbjuder tandvård med omtanke, ett varmt bemötande och rimliga priser. Är även anslutna till Försäkringskassan och följer deras ersättningsregler. Målet är att du som patient ska känna dig trygg och få behandling med högsta möjliga kvalité. Tandvårdsrädda patienter är extra välkomna.

Vi som jobbar här

Roya Farzini, Leg. Tandläkare

Jag blev utexaminerad från Umeå Universitet december 2004. Arbetade inom Folktandvården i Västra Götalandsregionen innan jag i augusti 2009 tog över mottagningen på Första Långgatan 4. Jag är medlem i Sveriges Tandläkarförbund. Genom att kontinuerligt delta i nya kurser om den senaste utvecklingen inom tandvård, uppdaterar jag mina kunskaper fortlöpande.

Jag beskrivs av mina patienter som noggrann, omtänksam och lyhörd. Min strävan är att utföra arbetet med hög kvalitet och min önskan är att mina patienter skall uppnå bästa möjliga tandhälsa.

Nahid Alavy, Leg. Tandhygienist och Tandsköterska

Jag blev utexaminerad från Göteborgs Universitet 2006. Här på mottagningen arbetar jag både som tandhygienist och tandsköterska. Detta ger mig variation i arbetet. Jag stortrivs i mötet med mina patienter och ser fram emot att få hjälpa dig.

Vi finns här för dig

Hos oss är tandvårdsrädda patienter extra välkomna. Vi jobbar med dig som är tandvårdsrädd i den takt som passar dig så att du känner att du har kontroll under behandlingen. Vi informerar om varje steg och tar det i den takt som passar dig. Kontakta oss gärna för att boka en undersökning och berätta gärna innan att du är tandvårdsrädd.